« afbeelding 1 van 1 »
 
donderdag 30 oktober 2014

23 september 2014: Greenport Gelderland gaat Internationaal

Levert u al laanbomen in Turkije? Zijn uw bloemen in Russische supermarkten
te koop?Verovert u met een nieuw versmerk de internationale markten? Teelt u momenteel voor de lokale markt in Duitsland? Bent u reeds toeleverancier in opkomende economieën?

  

Is uw antwoord niet een volmondig "JA!”, dan benut u nog niet alle exportkansen. En dat terwijl export de beste kansen biedt om uw bedrijf te laten groeien!

  

Ervaren ondernemers in het internationaal zaken doen in de tuinbouw, delen graag hun know-how met u in de bijeenkomst "Greenport Gelderland gaat Internationaal”.


U hoort interessante visies en succesvolle internationale cases van telers en toeleverende bedrijven. Aan de ondernemerstafels kunt u met elkaar de do’s en don`ts uitwisselen.

 

Reserveert u alvast de datum in uw agenda: dinsdag 23 september 2014, van 16.00 tot 20.00 uur in het Nationaal Fruitpark in Ochten. De Kamer van Koophandel informeert u in de zomermaanden over het volledige programma.

  

Wilt u nu al verdere stappen op de internationale markt zetten, kunt u niet wachten tot 23 september? Kijk dan op www.kvk.nl/internationaal wat de Kamer van Koophandel u biedt aan informatie en ondersteuning.

 

Zo organiseert de KvK bijvoorbeeld landenbijeenkomsten en is er het Programma Starters International Business voor ondernemers met weinig of geen ervaring met internationaal ondernemen. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA