Nieuwsoverzicht
 
dinsdag 19 maart 2019 Openstelling EG-regeling 1 april
zaterdag 09 februari 2019 Voldoende vraag naar CO2 voor leidingnet
zaterdag 09 februari 2019 Elektriciteitsnetten lopen vol
zaterdag 09 februari 2019 Afscheid Henk Kolbach
zaterdag 09 februari 2019 Werkgeversbijeenkomst Zaltbommel
« afbeelding 1 van 1 »
 
woensdag 11 maart 2015

Nieuwe afzetconcepten kleine bloementeelten

De tuinbouw opereert in een dynamische omgeving; er is sprake van een permanente spanning op afzetmarkten. Een adequaat antwoord hierop vraagt om innovatief ondernemerschap en een duidelijke strategie op de markt. 

Het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen wil groepen ondernemers inspireren en ondersteunen bij de zoektocht naar nieuwe afzetconcepten. Voor de begeleiding hiervan is marketingcommunicatiebureau ConceptFactory i.s.m. WIJZinGROEN betrokken om een traject te begeleiden voor zacht fruit en kleine bloementeelten. 

Voor zacht fruit is het traject inmiddels in samenspraak met Veiling Zaltbommel gestart. Voor kleine bloementeelten willen we binnenkort een startbijeenkomst organiseren voor geïnteresseerde ondernemers. Als er in deze sessie aanknopingspunten zijn voor een gezamenlijk project dan wil het Glastuinbouwpact dit ondersteunen. Bent u geïnteresseerd om met collega-kwekers van kleine bloementeelten de ideeën te verkennen voor nieuwe afzetconcepten, dan kunt u zich aanmelden bij Gerard Selman (gselman@projectenltonoord.nl, 06-53728353). 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA