« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 29 January 2016

Open dag blijft beste moment om te communiceren

Cora Mollema won tijdens Kom in de Kas 2015 de Kassen Kennis Kwis. Ze won een half jaar lang iedere maand producten uit de kassen van Bommelerwaard & Neerijnen. Haar eerste prijs mocht ze zelf plukken: aardbeien in de kas van Jan Goesten uit Ammerzoden. In december pikte ze haar laatste prijs op: kerststerren uit de kas van Marjanne van den Berg in Est. Eén prijs heeft ze nog tegoed want door flinke hagelschade lag de productie bij één tuinder stil.

Cora heeft het afgelopen half jaar ervaren dat tuinders harde werkers zijn. "Je ziet dat ze het druk hebben en ze hebben natuurlijk ook vaak grote bedrijven. Ik denk daarom dat een open dag, zoals Kom in de Kas, een hele mooie gelegenheid is je bedrijf aan consumenten te laten zien. Dagelijks je bedrijf laten zien aan particulieren kost de tuinders vast teveel tijd. Tijdens Kom in de Kas lopen er zoveel medewerkers rond die vragen kunnen beantwoorden, volgens mij loopt dat prima”.

Cora probeert ieder jaar naar Kom in de Kas te gaan. "Mijn jongste vindt het nu nog leuk om mee te gaan. Ik kan me voorstellen dat dat later anders wordt". De prijswinnares bedankt tot slot de tuinders en het Glastuinbouwpact Bommelerwaard. "Het was een leuke prijs. De tuinders waar ik ben geweest hadden er echt iets leuks van gemaakt.” 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA