« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 01 August 2017

25 energievouchers beschikbaar in Gelderland

Ondernemers en organisaties uit verschillende sectoren, waaronder de tuinbouw, krijgen binnen het programma 'De Groeiversneller Energie' bijzondere aandacht bij de transitie naar duurzame energie. Met een energievoucher kunt u ondersteuning krijgen bij opwek of besparing van duurzame energie.

 

Focus op energietransitie

In opdracht van de provincie Gelderland biedt Oost NL begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van duurzame energieprojecten. De Groeiversneller Energie versnelt de energietransitie door implementatie en opschaling van bestaande, "proven technology” projecten met groeiperspectief in de duurzame energiesector. Het doel: besparing van energie en/of het opwekken van duurzame energie. De Groeiversneller Energie stelt daarom de vraag centraal: Welke bijdrage levert u aan de energietransitie in Gelderland?

 

Vouchers

In eerste instantie wordt hiervoor ondersteuning geboden in de vorm van 25 energievouchers van maximaal € 10.000. Ondernemers in de tuinbouwsector kunnen met behulp hiervan ondersteuning krijgen bij opwek (of besparing) van duurzame energie. De vouchers kunnen worden besteed aan het inhuren van externe expertise, die helpt bij het ontwikkelen van een financierbare business case.

 

Begeleiding vanuit Oost NV

Oost NL biedt daarnaast ondersteuning aan uw project van idee tot en met de realisatie van financierbare, schaalbare business cases. Bovenop inzet van energievouchers begeleiden wij u bij het vinden van de juiste expertise en partners voor de verdere ontwikkeling van uw business case en bij het vinden van aanvullende en eventuele vervolgfinanciering.

 

Quick Scan

De Quick Scan bepaalt of u past binnen het programma De Groeiversneller Energie. Daarna volgt er een adviesgesprek met Oost NL waarin we de mogelijkheden voor het inzetten van een voucher bespreken en u kunnen adviseren op welke wijze u gebruik kunt maken van onze partners en netwerken die u helpen uw ambities te realiseren. Naar de quick scan.

 

  
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA