« afbeelding 1 van 1 »
 
Saturday 09 February 2019

Afscheid Henk Kolbach

Tijdens de jaarbijeenkomst namen we ook afscheid van Henk Kolbach. Vanaf het begin maakte hij vanuit LTO Noord Glaskracht deel uit van het bestuur van het Glastuinbouwpact. Niet alleen in deze functie, maar in zijn gehele loopbaan heeft Henk veel betekent voor de glastuinbouwsector en de maatschappij. Ruim 50 jaar heeft hij zich ingezet voor de tuinbouwsector. 

Vanaf dit voorjaar legt Henk zijn taken neer om met welverdiend pensioen te gaan. Tijdens de jaarbijeenkomst nam hij een kunstwerk in ontvangst als dank namens het Glastuinbouwpact. Een beeld in de vorm van een uil, wat de wijsheid waarmee Henk zijn taken uitvoerde symboliseert.

LTO Noord Glaskracht
Vanuit LTO Noord Glaskracht zette Henk zich ruim 50 jaar in voor de belangen van de tuinbouwsector in de Bommelerwaard en daarbuiten. Ook was hij jarenlang voorzitter van de glastuinbouw in de regio. Hij was hiermee de spreekbuis van de sector. Zijn verbindende rol in al zijn werkzaamheden bleef hierbij niet onopgemerkt. 

Glastuinbouwpact
Vanaf 2011 was Henk actief betrokken bij de totstandkoming van het Glastuinbouwpact. Ook maakte hij vanaf het begin vanuit LTO-Glaskracht deel uit van het bestuur. Als bestuurder zocht hij altijd de verbinding met andere partijen in het netwerk van de sector. Zijn waardevolle inbreng zullen we gaan missen in de regio. 


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA