« afbeelding 1 van 1 »
 
Thursday 12 February 2015

Bommelerwaardse tuinders bezoeken internationale groente- en fruitbeurs in Berlijn

Het bezoek werd georganiseerd vanuit het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen. U kunt hier een impressie van het bezoek bekijken.

Op woensdag 4 februari vertrok een groep tuinders uit de Bommelerwaard voor een tweedaags bezoek naar de grootste groenten- en fruitvakbeurs in Europa ‘FruitLogistica’. Deze beurs toont de laatste ontwikkelingen en trends in de groente- en fruitsector. Niet alleen treft de hele branche van productie en afnemers elkaar via stands, ook zijn er steeds meer telers uit Nederland als bezoeker te vinden. Bijzonder is het complete aanbod van producten en verpakkingen vanuit de hele wereld. 

Doel van dit werkbezoek was het opdoen van inspiratie over product- en marktinnovaties en het aangaan van (nieuwe) verkooprelaties en contacten. Ook het onderling uitwisselen van de opgedane ervaringen stond op het programma. Naast de telers namen  ook Rabobank Bommelerwaard, Goesten & Opdam en gemeente Maasdriel deel aan het bezoek. Vanuit de regio bezocht ook het bestuur van Veiling Zaltbommel deze beurs om zicht te krijgen op de laatste innovaties op groente- en fruitgebied.  


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA