« afbeelding 1 van 1 »
 
Saturday 09 February 2019

Brinkman opent nieuwe vestiging

De nieuwe locatie van Royal Brinkman in Gameren is op 1 februari feestelijk geopend. Met een druk op de knop en confetti gaven de kwekers Jacob van Wijk, Henk Kolbach en Toon van Tuyl het startschot. Jacob van Wijk hield een mooi verhaal over de ontwikkeling van het bedrijf en het regionale tuinbouwgebied. "Het belang van een tuinbouwtoeleverancier in dit vooruitstrevende tuinbouwgebied is en blijft groot."

Centrale ligging
In 1986 startte Royal Brinkman een vestiging in de Bommelerwaard. Volgens Kees Westerlaken, verkoopleider van Royal Brinkman Oost-Nederland, zag het bedrijf toen al het belang in van dit tuinbouwgebied. "De glastuinbouw is onlosmakelijk verbonden aan de Bommelerwaard in de provincies Gelderland. Door de centrale ligging bediend deze locatie in Gameren klanten in het gehele Rivierengebied, de Langstraat en Midden- en Oost Brabant. De directie van Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil hier graag lokaal aanwezig zijn en blijven.”

De nieuwbouw vond plaats op dezelfde locatie als waar het oude gebouw gevestigd was. De oude locatie voldeed niet meer aan de huidige moderne eisen. Het nieuwe pand bevat een modern magazijn, nieuwe kantoorfaciliteiten en een dockboard.
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA