« afbeelding 1 van 1 »
 
Wednesday 14 September 2016

De Bommelerwaard Bloeit tijdens ProefLOKAAL

 Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 september staat de kas bij Kwekerij de Westerbouwing in het teken van ProefLOKAAL 2016.

Het festival staat in het teken van proeven van al het lekkers dat de Bommelerwaard te bieden heeft.  Maar naast het lekkers biedt de Bommelerwaard ook een kleurrijk palet aan bloemen! Tuinders hebben hun krachten gebundeld en verzorgen de gehele aankleding van ProefLOKAAL. Het gaat er spetterend uitzien! Proeflokaal is op de zaterdag ook een leuk dagje uit met het gezin om met eigen ogen te zien en de proeven wat de Bommelerwaard biedt!

Op vrijdag verzorgen leerlingen van de Prinsentuin in Andel leerzame worshops tijdens ProefLOKAAL junior, waarbij ruim 200 basisschool leerlingen deze hele middag verschillende workshops kunnen volgen.


De Bommelerwaard Bloeit tijdens ProefLOKAAL wordt mogelijk gemaakt door:


Mans Flowers, Kreling Chrysanten,Van Tuyl Paprika, Steenovensland Zuilichem BV, t Nieuwe Bos, Kiep Flower, Kwekerij De Liesvelden, Star Roses, Vitaflor, Van de Werken Lisianthus, De Heufkens Freesiakwekerij, Bloemenkwekerij van de Westeringh, Allure Gerbera's (Kees Mans), GP Powerplants, Veiling Zaltbommel, Kees de Jongh, Jan van Boksel, Rijk de Jongh Flowers, Kwekerij Antonia, Bloemenkwekerij van de Werken-Vos, De Molenkamp, Kwekerij De Hazenkamp, Bloemkwekerij van Hee, Van Wijk Rozen, G&G Flowers, Kwekerij de Westerbouwing, Aaltje van Giessen, Flowers4You en Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen.   
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA