« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 13 November 2015

Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk opent jaarbijeenkomst

Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk opent de jaarbijeenkomst van het Glastuinbouwpact met zijn visie op de tuinbouw in deze regio.


U bent van harte welkom met uw partner! Aanmelden graag vóór 19 november 2015 via het aanmeldformulier.


Klik hier voor de uitnodiging en het programma.

Datum :    Dinsdagavond 24 november 2015
Tijd:         17.45 uur – 22.00 uur
Locatie:     Champignonkwekerij De Hopzwaag, Zandweg 17, 5324 JN te Ammerzoden


Als ondernemer heeft u de ambitie om uw bedrijf steeds verder te ontwikkelen. De ‘buitenwereld’ speelt daarin een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan het draagvlak dat nodig is in de politiek of in uw directe omgeving.  


Ondernemen vanuit verbinding kan een ‘bedreiging’ doen veranderen in een ‘kans’. Door relaties op te bouwen en proactief vanuit uw bedrijf op te treden, kan wat vooraf een probleem leek achteraf een grote kans zijn geworden.


Deze avond neemt Theo Hendriks, betrokken bij grote bedrijven als Phillips, DSM en het Ministerie van Buitenlandse  Zaken, u mee in de kracht van verbindend ondernemen door middel van verhalen. Tijdens een mini-master laat Theo ons met speels gemak en de nodige humor kennismaken met de fijne kneepjes van effectieve communicatie.


Maar wat kunnen we hier in de tuinbouw mee? Tuinders uit deze regio hebben met Theo gewerkt aan het verhaal van de tuinbouw:  "Hier groeit iets moois”.  Wij brengen het u graag ten gehore.


Wij sluiten de avond af met een ervaring uit de praktijk. Brabants tuinder en winnaar van de verkiezing "Ondernemer van het jaar” geeft zijn innovatieve kijk op ondernemen in 2020.


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA