« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 28 April 2020

Gelderland biedt hulp om sterk uit de crisis te komen

Veel bedrijven in de tuinbouw hebben te maken met de gevolgen van de corona-crisis. Deze gevolgen kunnen verschillend van aard zijn. Dit kan variëren van "hoe kom ik de komende maanden door” tot "hoe richt ik mijn bedrijf zo in dat ik er sterker uitkom”. 

Provincie Gelderland wil bedrijven ondersteunen en stelt voor kwekers geld beschikbaar die met een adviseur willen sparren over de situatie of een plan van aanpak willen opstellen voor de korte of langere termijn. Hiervoor kan de eigen adviseur worden gevraagd, maar ook een andere adviseur. Provincie Gelderland vergoedt 75 % van de kosten van de coaching; het traject mag maximaal € 2000,- kosten waarvan € 1.500,- subsidie gegeven kan worden.

Toon van Tuijl, voorzitter regio West-Gelderland Glastuinbouw Nederland is blij met deze regeling "Voor alle bedrijven is er nu de mogelijkheid om laagdrempelig met een adviseur in gesprek te gaan over de situatie; een mooie handreiking om met een ervaren deskundige te sparren over de aanpak nu of de wat langere termijn”.

Voor aanvraag van de regeling  of vragen kunt u contact opnemen met:
Erik Kaemingk: 06-37433276 (coördinator vanuit Greenport Gelderland)
Toon van Tuijl: 06-53607778
Gerard Selman: 06-53728353

Schroom niet om contact op te nemen; uiteraard wordt vertrouwelijkheid gegarandeerd.


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA