« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 07 April 2017

Gezocht: projectideeën voor Regionaal Investeringsfonds

Heeft u een goed idee voor een project in onze regio dat van economische en maatschappelijk toegevoegde waarde is? Een project dat direct bijdraagt aan het versterken van agribusiness, economie & logistiek en/of recreatie & toerisme in Rivierenland? Dien dan een aanvraag in bij het Regionaal Investeringsfonds (RIF) voor eind april.

Ondernemers en ondernemende inwoners met goede projectplannen en eigen kapitaal kunnen een beroep doen op het Regionaal Investeringsfonds. De steun uit het RIF komt niet alleen in euro’s, maar ook in de vorm van kennis, ervaring en praktische hulp. Vanaf 1 april kunt u een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds.

Deadline eind april
Voldoet uw projectidee aan de gestelde criteria van het Regionaal Investeringsfonds? Dien dan uw voorstel in voor eind april via de website van de Fruitdelta Rivierenland. Komt deze deadline voor u te vroeg? Een tweede ronde voor het indienen van voorstellen start in september 2017.

Meer informatie en samen optrekken
Alle informatie over de regeling is te vinden op de website van Fruitdelta Rivierenland. Heeft u een goed idee maar ziet u zichzelf geen kans om hiervoor een aanvraag in te dienen? Neem dan contact op met Gerard Selman of Heidi Uenk. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA