« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 21 November 2014

Inspirerende avond Glastuinbouwpact

Het Glastuinbouwpact kan terugkijken op een boeiende en inspirerend avond op 19 november jongstleden. Te gast bij Lensen Projectinrichters BV werd met ruim 70 aanwezigen ingezoomd op "Ondernemen in een veranderende markt' voor de glastuinbouw in de Bommelerwaard & Neerijnen.

Jos Burgers, veelgevraagd managementspreker en auteur van diverse boeken nam de aanwezigen mee in een humoristische lezing over creëren van waarde, wat je geeft krijg je (ooit) terug en de wet van snuf. Drie van zijn tips op een rij:

1. Geld stroomt naar waarde en niet naar druk, druk, druk ...

2. Kijk naar de vragen van klanten waar u het meest van baalt; hier zit vaak de sleutel tot succes

3. Weet wat de klant koopt en waarom. Zoek de consument op!

Bekijk hier de presentatie van Jos Burgers.

Maar hoe doe je dat dan in de glastuinbouw praktijk? Jos Looijen van LooijeTomaten en Fred van der Hoeven van FloraHolland gaven een inkijk in praktijk van alledag.

Fred van Hoeven van FloraHolland ging in op de conclusies van een recent marktonderzoek en toonde een inspirerend filmpje over samenwerken in de keten van Decorum. Klik hier voor de presentatie van Fred.  

Jos Looijen van LooijeTomaten gaf op inspirerende wijze een toelichting op zijn drijfveren als ondernemer aan de hand van de Circle of Sinek.

 

Na afloop werd nog volop nagepraat over de opgedane inzichten en informatie.

Het Glastuinbouwpact bereidt vervolgactiviteiten voor, waaronder de masterclass tuinbouw.

 

 

 

  
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA