« afbeelding 1 van 1 »
 
Thursday 20 October 2016

Jaarbijeenkomst Glastuinbouwpact 2016

Schrijf 29 november 2016 in de agenda! Op deze dinsdagavond vindt de jaarbijeenkomst van het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen plaats. U bent van harte uitgenodigd voor deze inspirerende avond met topspreker Ruud Veltenaar.

Hoe ziet de Markt van Morgen eruit?
De wereld transformeert in rap tempo naar een volgende fase in onze beschaving, aldus trendwatcher en topspreker Ruud Veltenaar. Wat zijn de belangrijkste trends die impact hebben op de glastuinbouw? Hoe kijken we verder dan de waan van de dag en hoe bereiden we ons voor op morgen?


In een wervelende show met inhoud, interactie en humor neemt Ruud ons mee naar "De Markt van Morgen”.


Ruud Veltenaar is veelgevraagd spreker, filosoof, trend analist, buitengewoon hoogleraar aan de London Business School en sociaal bewogen investeerder. Tijdens de bijeenkomst schetst Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst en geeft aan waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Deze avond levert u gegarandeerd stof om over na te praten tijdens de afsluitende netwerkborrel.


Ruud Veltenaar trad in totaal al voor 512.644 mensen als spreker op, zij beoordelen hem gemiddeld met een 9,1.


"De presentatie van Ruud laat wat inhoud, visie en performance alles wat ik tot dusver heb gehoord in de schaduw staan.”


"De visionaire blik van Ruud op de verre toekomst is inspirerend en in zekere zin ook gedurfd. Het heeft mijn ogen behoorlijk geopend.”

De avond duurt van 19.15 uur tot 22.00 uur.

Locatie: Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren


Meld u vast aan via  huenk@projectenltonoord.nl 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA