« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 24 March 2017

Kick-off FruitDelta Rivierenland

Op maandag 27 maart wordt de FruitDelta Rivierenland gelanceerd in De Pluk in Geldermalsen. Een nieuwe vorm van samenwerken in de regio Rivierenland.

Programma
  • 16.30 - 17.00 uur - Ontvangt met koffie en thee
  • 17.00 - 17.30 uur - Voorzitter Hans Beenakker over FruitDelta Rivierenland, het Regionaal Investeringsfonds, de Economic Board, de uitvoeringsorganisaties: wat gaan ze Rivierenland brengen?
  • 17.30 - 18.00 uur - De leden van de Economic Board stellen zich voor: wie zijn zij en wat kunnen zij betekenen voor indieners van projecten? 
  • 18.00 - 18.10 uur - Bea Schouten, gedeputeerde Provincie Gelderland, en Hans Beenakker lanceren de website van FruitDelta Rivierenland
  • 18.10 - 19.00 uur - Informatiemarkt, genieten van streekproducten, persoonlijk kennismaken met de leden van de Economic Board, netwerkborrel

Een nieuw tijdperk van regionale samenwerking
De kick-off is niet zomaar een symbolisch moment. Het is hét startpunt van de samenwerking tussen overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers (de 5 O’s) als het krachtige samenwerkingsverband FruitDelta Rivierenland en dit zal ook zo de geschiedenis ingaan. Samen gaan zij zich inzetten voor opgaven en projecten die de drie economische speerpunten Agribusiness, Economie en Logistiek en Recreatie en Toerisme in onze regio een boost zullen geven. En waarvan iedereen in onze regio zal gaan profiteren.


Aanmelden en meer info via deze link. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA