« afbeelding 1 van 4 »
 
Monday 19 September 2016

Kleurrijk ProefLOKAAL

Tijdens het festival ProefLOKAAL bij Kwekerij De Westerbouwing in Rossum genoten bezoekers van al het lekkers en moois dat de Bommelerwaard biedt door een samenwerking tussen restaurants en boeren en telers. Siertelers uit de Bommelerwaard en Veiling Zaltbommel hebben daarbij de aankleding verzorgd door het aanleveren van bloemen en groenten en fruit.

Positieve aandacht
De stukken werden opgemaakt door Flowers4you. Het resultaat was een kleurrijk geheel met prachtige creaties van bloemen en fruit in de bloemstukken en blije gezichten van bezoekers van het evenement. Bezoekers konden tijdens ProefLOKAAL op de foto voor de kleurige bloemenwand met de tekst 'De Bommelerwaard bloeit!' Dit evenement bracht veel positieve aandacht voor de lokale tuinbouwsector. Na afloop zijn de bloemstukken geschonken aan verschillende verzorgingstehuizen in de regio.


De onderstaande kwekers hebben met bloemen, fruit of geld bijgedragen aan deze succesvolle actie:

Mans Flowers, Kreling Chrysanten, Van Tuyl Paprika, Steenovensland Zuilichem BV, t Nieuwe Bos, Kiep Flower, Kwekerij De Liesvelden, Star Roses, Vitaflor, Van de Werken Lisianthus, De Heufkens Freesiakwekerij, Bloemenkwekerij van de Westeringh, Allure Gerbera's (Kees Mans), GP Powerplants, Veiling Zaltbommel, Kees de Jongh, Jan van Boksel, Rijk de Jongh Flowers, Kwekerij Antonia, Bloemenkwekerij van de Werken-Vos, De Molenkamp, Kwekerij De Hazenkamp, Bloemkwekerij van Hee, Van Wijk Rozen, G&G Flowers, Kwekerij de Westerbouwing, Aaltje van Giessen, Flowers4You en Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen.


Meer informatie:
Facebook Proeflokaal
Website ProefLOKAAL


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA