« afbeelding 1 van 1 »
 
Wednesday 19 October 2016

Meld je aan voor Fris op weg

In het kader van het project Marktkansen in de Sierteelt stelden telers hun marktgerelateerde hulpvraag aan een coach. Vier tuinders gingen ‘fris op weg’ in een persoonlijk coachingstraject. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan dit korte filmpje. Binnenkort start er een nieuw traject, aanmelden is weer mogelijk!


De huidige deelnemers hebben, zoals zij in het filmpje vertellen, allemaal het gevoel dat het coachingstraject hun verder heeft gebracht. Zo geeft Nico Kiep van kwekerij KiepFlower aan: "Het coachingstraject heeft ons bewustwording en inspiratie gebracht en daarnaast heeft het ons geholpen om samen met onze medewerkers onze organisatie doelgericht in te richten.”

Teunis Versteeg en Ashwin Swart van kwekerij De Liesvelden kregen van hun coach marketingondersteuning bij hun idee om een assortimentskalender te koppelen aan de webshop. Deze kalender werd door klanten zeer positief ontvangen. "Het heeft ons een meer volwassen positie gegeven binnen onze markt. Wij merken dat klanten het waarderen dat wij met hun meedenken.”

Aanmelden
Het traject Fris op weg werd begeleid door Concept Factory in Den Bosch. Het Glastuinbouwpact gaat binnenkort een nieuw traject starten. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Heidi Uenk, 06-23 40 51 59. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA