« afbeelding 1 van 1 »
 
Friday 13 December 2019

Ondersteuning bij trajecten van duurzame energieopwekking en besparing in Gelderland

 

Ondernemers en organisaties uit verschillende sectoren krijgen binnen het programma 'De Groeiversneller Energie' bijzondere aandacht bij de transitie naar duurzame energie. Ook ondernemers uit de tuinbouw komen hiervoor in aanmerking.

 

Focus op energietransitie

In opdracht van de provincie Gelderland biedt Oost NL begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van duurzame energieprojecten. De Groeiversneller Energie versnelt de energietransitie door implementatie en opschaling van bestaande "proven technology” projecten met groeiperspectief in de duurzame energiesector. Het gaat om besparing van energie en/of het opwekken van duurzame energie. De Groeiversneller Energie stelt daarom de vraag centraal: Welke kwantificeerbare bijdrage levert u aan de energietransitie in Gelderland?

 


Begeleiding vanuit Oost NV

Oost NL biedt ondersteuning aan uw project met de realisatie van financierbare, schaalbare business cases. De ervaring is dat daarvoor specifieke expertise moet worden ingehuurd. Hiervoor heeft Oost Nl een budget beschikbaar in de vorm van een bijdrage tot maximaal € 10.000.

 


Hoe werkt het?

Het Quick Scan aanvraagformulier geeft de basis van een initiatief weer. Daarna volgt er een adviesgesprek met Oost NL waarin details worden besproken en op welke wijze gebruik kan worden gemaakt van het netwerk van OostNL. Eerst telefonisch contact opnemen met de adviseur van Oost NL kan natuurlijk ook. 

 

Lees meer via Oost NL 
  
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA