« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 28 April 2020

Peter van Osch vertrekt na 37 jaar bij Veiling Zaltbommel

"Na 37 jaar verbonden te zijn geweest aan de Coöperatieve Tuinbouwveiling "Zaltbommel en Omstreken” B.A. en sinds 2004 als directeur, zal de heer Peter Van Osch een andere weg in slaan die buiten onze Coöperatie ligt", zo meldt het bestuur van de Veiling.

"Met respect en waardering kijken zowel het bestuur als de leden terug op de wijze waarop de heer Van Osch invulling heeft gegeven aan zijn functies binnen Veiling Zaltbommel, in het bijzonder het directeurschap en wensen de heer Van Osch veel succes op de nieuwe weg die hij inslaat. De heer Van Osch heeft in al die jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het primaire doel van de Coöperatieve Tuinbouwveiling "Zaltbommel en Omstreken” B.A.: De behartiging van de belangen van haar leden."

In een reactie geeft voorzitter René Simons aan dat de partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. Hij geeft aan dat het vertrek voor de meeste mensen binnen de organisatie als een verrassing kwam na een dienstverband van 37 jaar. "We gaan nu een profielschets samenstellen om een kandidaat te vinden die binnen onze organisatie past. We verwachten in de tweede helft van het jaar de nieuwe algemeen directeur te kunnen aankondigen."

Peter van Osch is één van de initiatiefnemers van het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen en in dit tuinbouwnetwerk vanaf het eerste uur bestuurlijk actief. Peter van Osch heeft medio 2018 het voorzitterschap overgenomen van Han Looijen. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA