« afbeelding 1 van 1 »
 
Wednesday 13 September 2017

ProefLOKAAL in de bloemetjes gezet

Goed eten smaakt natuurlijk nog veel lekkerder in een schitterende ambiance! Daarom is ProefLOKAAL heel blij dat tuinders uit de Bommelerwaard ook dit jaar weer de aankleding verzorgen. Een club tuinders sponsort bloemen, groente en fruit om er een schitterend geheel van te maken. Hoe het er precies uit gaat zien, is nog een verrassing. Maar in de wandelgangen hoorden we al gerbera’s, lisianthus, alstroemeria’s en chrysanten voorbijkomen. Zo wordt ProefLOKAAL weer flink in de bloemetjes gezet!

Proeflokaal wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. ProefLOKAAL is een Bommelerwaards initiatief van restaurants en telers en boeren om de burgers in contact te brengen met al het lekkers dat de Bommelerwaard (en omgeving) culinair te bieden heeft. Een mooie gelegenheid om ons als tuinbouw te presenteren. Bekijk ook eens het programma van ProefLOKAAL op hun website.


 

Met dank aan kwekerijen De Liesvelden, De Hazekamp, Mans Flowers, Van de Werken Lisianthus BV, Van Tuijl Zaltbommel, ’t Nieuw Bos, Pippel Lisianthus, Van Helvoort Chrysanten en Diamond Flowers, Mans Allure Gerbera en Star Roses.
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA