« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 24 March 2015

Training Communiceren met je omgeving. Hoe doe jij dat?

Als tuinder ben je trots op je beroep en je product. Dit vertel je graag aan anderen, maar je boodschap komt niet altijd over. Hoe kun je enthousiast een eerlijk verhaal brengen, deelnemen aan discussies over de sector en argumenteren vanuit een positieve houding? Dit leer je tijdens de training "Communiceren met je omgeving. Hoe doe jij dat?” 

Goede interactie met je omgeving wordt steeds belangrijker. Het bepaalt mede je plaats in de samenleving. Daarom is communiceren met je omgeving  meer en meer een onmisbaar onderdeel van de vaardigheden van iedere tuinder.  De training ‘Communiceren met je omgeving. Hoe doe jij dat?’ geeft praktijktips voor een goede dialoog met de omgeving. Door tijdens de training de tips te oefenen kun je er de volgende dag direct mee aan de slag.

In de training komt het volgende aan bod:
•Hoe vertel je je eigen boodschap en verhaal?
•Hoe ga je om met negatieve publiciteit?
•Wat doe je met kritische vragen?
•Hoe voer je discussie, zodat het je ook wat oplevert?
Daarnaast is er ruimte om je eigen vragen en voorbeelden te bespreken.

Datum: Dinsdagavond 31 maart 2015
Tijd:      19.30 – 22.00 uur
Locatie:Veiling Zaltbommel, Stationsweg 28, 5301 KH te Zaltbommel 

Aanmelden
In verband met de voorbereidingen ontvangen we graag uw aanmelding uiterlijk vrijdag 27 maart 2015 via huenk@projectenltonoord.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heidi Uenk op 06-23405159. 

Deze training wordt georganiseerd door het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen in het kader van het project Interactie met de samenleving. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit het bedrijfsleven en de provincie Gelderland.


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA